Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: بر اساس تفاهم با سه بانک علاوه بر وام‌های صندوق رفاه دانشجویان کل شهریه دانشجو در طول تحصیل بدون محدودیت تعداد با وام دو درصد کارمزد به دانشجویان پرداخت می‌شود. ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا زمانی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه پیام نور بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است اظهار داشت: بیش از 400 هزار نفر در 500 مرکز و واحد در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 4000 عضو هیئت علمی در دنشگاه پیام نور فعالیت دارند، افزود: 10 هزار پرسنل پشتیبان هم در این دانشگاه حضور دارند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد دانشجو در داخل کشور، در بیش از 50 کشور مختلف، واحد، مرکز و نمایندگی داریم، ابراز داشت: سیستم ما الکترونیکی و اینترنتی است و مشکلی در آموزش، آزمون و ارائه محتوا نداریم. 

وی سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور را طبق اساس نامه، به روش نیمه حضوری و غیر حضوری عنوان کرد و افزود: به همین خاطر بستر الکترونیک دانشگاه برای ارائه محتوا تقویت می‌شود و این در حالی است که در حال حاضر هر سال 3 میلیون نفر همزمان با داخل و خارج کشور آزمون اخذ می‌شود.

زمانی با تاکید بر اینکه مقتضیات ارتقای ارائه خدمات دانشگاه پیام نور، تمرکززدایی است، چراکه اغلب خدمات در سازمان مرکزی متمرکز شده و از استقلال مراکز شهرستان‌ها کاسته شده بود اضافه کرد: برای تمرکز زدایی از سازمان مرکزی و واگذاری اختیارات به مراکز شهرستان‌ها، اجرای طرح آمایش آموزش عالی را در دانشگاه پیام نور آغاز کردیم.

وی با اشاره به اینکه برای انسجام بیشتر در دانشگاه‌های پیام نور در رشته‌ها و واحدها، کل کشور به 10 منطقه تقسیم شد خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل و زنجان منطقه 3 ما است تا اختیارات متمرکز سازمان مرکزی را به این مناطق منتقل کرده و بخش دیگر را به مراکز واگذار کنیم تا سازمان مرکزی 90 درصد توانش را برای برنامه ریزی و سیاست‌گذاری صرف کرده و تنها 10 درصدش را به کارهای اجرایی بپردازد. 

رئیس دانشگاه پیام نور مرحله بعدی آمایش در این دانشگاه را بررسی عملکرد واحدهای دانشگاهی دانست و اضافه کرد: در این طرح ممکن است برخی مراکز تقویت شود و برخی مراکز تغییر ماموریت داده شود و یا به مرکز رشد تبدیل شوند تا بتوانیم به تعداد کمتر از 500 مرکز برسیم و واقعا هویت علمی داشته باشند.

وی با بیان اینکه سومین بخش آمایش، آمایش رشته‌ها است ابراز داشت: الان خیلی از رشته‌ها، یا داوطلب ندارند و یا فرصت اشتغال در آن رشته‌ها اشباع شده است که با حذف این رشته‌ها، رشته‌های بین رشته‌ای تاسیس می‌شود تا به اقتصاد و نیاز کشور کمک کنند.

زمانی با اشاره به اینکه این سه محور در برنامه دو ساله، باید عملیاتی و نهایی شود خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور باید دانشگاهی تخصصی، چابک، ماموریت محور و هویت دار باشد.

وی از ارائه بسته‌های تسهیلاتی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: علی رغم اینکه بخشی از بودجه ما را دولت می‌دهد، باید بخش دیگر را از شهریه تامین کنیم، لذا رقم شهریه ناچیز هم به دغدغه تعداد زیادی از دانشجویان تبدیل شده بود که در این راستا با سه بانک به تفاهم رسیده ایم که تا اول مهر نهایی می‌شود، بر اساس این تفاهم، علاوه بر وام‌های صندوق رفاه دانشجویان، کل شهریه دانشجو در طول تحصیل بدون محدودیت تعداد، با وام دو درصد کارمزد، به دانشجویان پرداخت می‌شود. 

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه منابع درسی پیام نور در چاپخانه دانشگاه چاپ می‌شود و قبلا برای فروش در اختیار انتشاراتی‌‌ها قرار می‌گرفت، افزود: با انعقاد قراردادی با پست، برای هر دانشجو هر تعداد کتاب درسی را با 20 درصد تخفیف حداکثر سه روزه در اختیارش قرار می‌دهیم که دسترسی دانشجو به منابع درسی آنلاین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمامی خدمات دانشگاه پیام نور و برخی منابع بر پایه اینترنت است که این موضوع هم مستلزم هزینه است، خاطرنشان کرد: برای تامین هزینه اینترنت، در تفاهم با یکی از شرکت‌های اینترنتی سراسری با کمترین قیمت بازار و 15 درصد تخفیف، اینترنت در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

زمانی در ادامه، بخش دیگری از تسهیلات ارائه شده به دانشجویان را یادآور شد و گفت: این امکان فراهم شده تا دانشجو در هر مرکز و واحدی قبول شود، تمام امتحانتش در محل زندگی یا مسافرتش اخذ می‌شود ضمن اینکه تقاضای انتقال بین دانشگاهی هم به سرعت مورد موافقت قرار گرفته و منتقل می‌شوند. 

وی با بیان اینکه آموزش الکترونیک را در ایران و خارج از کشور گسترش خواهیم داد، تصریح کرد: اکنون دبیرخانه آموزش‌های الکترونیک جهان اسلام در دانشگاه پیام نور قرار دارد و این بستر را فراهم می‌کنیم تا آموزش عالی الکترونیکی مشکلی نداشته باشد، ضمن اینکه سعی می‌کنیم برای جذب دانشجوی بین المللی، منابع و محتواهای درسی دانشگاه پیام نور را به زبان انگلیسی و عربی ترجمه و ارائه کنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور در پاسخ به تسنیم در مورد ظرفیت خالی و صندلی خالی در دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه در پیام نور به دلیل آموزش غیرحضوری و نیمه حضوری، موضوعی به عنوان «صندلی خالی» مطرح نیست ولی پتانسیل بالایی برای جذب دانشجو داریم.

وی ادامه داد: در سال 90 بیش از یک میلیون داشتیم که امسال 400 هزار نفر داریم و این نشان می‌دهد که تا این نقطه می‌توانیم دست یابیم ولی باید از حداکثر ظرفیت استفاده کنیم.

انتهای پیام/ح

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مصطفی جعفری‌کرمانی‌پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در سومین جلسه کنسرسیوم مهارت و اشتغال استان در محل اتاق بازرگانی کرمان گفت: با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان طرح «بورسیه صنعتی» را اجرا می‌شود تا دانشجویان در رشته‌های مورد نیاز تحصیل کنند و بعد از فارغ‌التحصیلی هم جذب صنایع شوند. 

وی افزود: نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور را حدود هفت ماه قبل در کرمان راه‌اندازی شد.

 او اظهار داشت:کرمان در این زمینه پیشرو است و در نخستین جلسه کنسرسیوم تفاهمنامه با ۱۹ شرکت به امضا رسید که شامل تامین اشتغال دانش‌آموختگان و نیروی انسانی برابر با ۹ هزار و ۵۰۰ نفر می‌شود.

جعفری در ادامه از انعقاد ۲۵ تفاهمنامه جدید با صنایع در قالب سومین جلسه کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال خبر داد و اعلام کرد: این دانشگاه در تلاش است از ظرفیت صنایع برای مهارت‌آموزی استفاده کند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» به‌عنوان یکی از روش‌ها برای موفقیت بیشتر کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال نام برد.

دیگر خبرها

  • پیام خوش اداره ورزش تبریز به تراکتوری‌ها
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مهاباد
  • پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد