Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز در مجلس بر ضرورت تجدید نظر در خصوص محلی اعلام کردن برخی دانشگاه‌های مراکز استان‌ها تأکید و اظهار کرد: این اقدام موجب تضعیف دانشگاه‌های معتبر می‎شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، محمدحسین فرهنگی در گفت‌‌وگو با خبرنگاران با اشاره به قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص سئوالی درباره اینکه در سطح‌بندی و اجرای برنامه آمایش آموزش عالی (طرح آمایش) برخی دانشگاه‌های معتبر کشور را در مراکز استان‌ها و برخی شهرستان‌ها، محلی اعلام شدند، اظهار کرد: وزارت علوم با این تصمیم برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور را تضعیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: منطقه‌ای کردن و قطب بندی دانشگاه پیام نور تصمیمی عجیب بود که پیش از این نیز این طرح شکست خورده در دانشگاه آزاد اجرایی و لغو شد و امروز شاهد اجرای آن در دانشگاه پیام نور هستیم.

وی ادامه داد: البته در حال حاضر تبریز حوزه انتخابیه‌‎ام یکی از قطب‌‎های منطقه‌ای دانشگاه پیام نور به شمار می‌‎آید ولی اصل این اقدام زیر سئوال بوده و توجیهی منطقی ندارد و فقط تشکیلات زائد و غیر ضروری برای با هزینه‌های غیر ضروری ایجاد می‌‎کند.

فرهنگی اضافه کرد: در همین رابطه سئوالی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تدوین شده که مقرر است این هفته در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طرح شود.

توسعه آموزش عالی در مناطق محروم از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید اجازه دهیم مناطق محروم نیز در حوزه آموزش عالی رشد و توسعه داشته باشند و این مهم یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: نباید به بهانه اینکه نظارت درستی بر دانشگاه‎‌های کشور وجود ندارد، صورت مسئله را پاک کنیم و اجازه توسعه آموزش عالی را در کشور ندهیم و این یک ضعف برای آموزش کشور به شمار می‌آید.

محلی اعلام کردن دانشگاه‌‎های مراکز استان‌ها موجب تضعیف آن‌ها شده است

این نماینده مردم در مجلس افزود: از سوی دیگر یکی از اقدامات عجیب وزارت علوم، محلی اعلام کردن برخی دانشگاه‌های معتبر کشور در مراکز استان‌ها و برخی شهرستان‌ها بود که این اقدام نیز به تضعیف این دانشگاه‌ها شده است که به کمتر شدن استقبال از این دانشگاه‌ها خواهد شد.

گفتنی است؛ در نشست علنی دیروز (یکشنبه، 8 مهرماه) مجلس شورای اسلامی نادر قاضی پور و محمدحسین فرهنگی از منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همین رابطه توضیحاتی خواستند که پس از استماع اظهارات وزیر، دو نماینده سئوال کننده قانع نشدند و مجلس نیز با 53 رأی موافق، 132 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 232 نماینده حاضر در صحن، کارت زرد به وزیر علوم داد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: بهره‌برداری از مترو و جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری بنده خواهد بود.

رضا صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش اساسی مردم در سیاست‌گذاری‌های مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: مردم با انتخاب آگاهانه نمایندگان خود در عرصه انتخابات، منشأ تحولات کشور هستند و موجب تغییر و تحول در بدنه قوه‌ی مقننه خواهند شد.

وی با تاکید بر لزوم تخصص‌گرایی در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی، افزود: نمایندگان مجلس باید به طور تخصصی در حوزه‌های مختلف صاحب‌نظر باشند تا به طور جدی به گره‌گشایی از مشکلات اساسی مردم بپردازند.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به قدرت قانون‌گذاری مجلس و قدرت اجرایی دولت در قوانین مصوب مجلس، خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری در مصوبات مجلس باید با نظر همه نمایندگان حوزه‌های انتخابیه انجام شود و نمایندگان در مسائل مختلف اعلام و اعمال موضع کنند.

صدیقی با مذموم دانستن بعضی تسویه‌حساب‌های سیاسی در صحن مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: مسئله اساسی اهالی بهارستان باید مسائلی باشد که مردم با آن‌ها درگیر هستند، نباید مجلس را صرف بهانه‌جویی‌هایی همچون استیضاح کرد بلکه لازم است در پی راه حل برای مشکلات جامعه بود.

وی با اشاره به مسائل زیست‌محیطی حوزه انتخابیه تبریز گفت: لزوم پایان یافتن مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی مسئله‌ای است که منجر به آلودگی هوای تبریز می‌شود و یکی از مهم‌ترین رویکردهای ما در مجلس برخورد جدی با این مسئله خواهد بود.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد: مسائلی همچون قطار شهری تبریز و بهره‌مندی از اعتبارات مناسب دولتی، جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز، عقب‌ماندگی توسعه صنعتی، حل فاضلاب شهرستان اسکو، توجه به توسعه گردشگری، انتقال ایستگاه قطار به شهرستان آذرشهر و تلاش برای کاهش بار ترافیکی جاده تبریز - آذرشهر از مهم‌ترین مسائلی است که در صحن بهارستان به آن خواهیم پرداخت.

کد خبر 751620

دیگر خبرها

  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • افشاگری ها ادامه دارد /بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته اند /چطور استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت؟
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد